Advocaten

Tannaz Mohtarez

Tannaz Mohtarez is sinds 2007 werkzaam als advocaat. Zij is afgestudeerd in Civiel- en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. Tannaz is gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en fusies en overnames en zij heeft uitgebreid ervaring opgedaan bij (middel)grote en gerenommeerde advocatenkantoren, waaronder De Brauw Blackstone Westbroek en HVG. Tannaz heeft veel nationale als internationale ondernemers bijgestaan met betrekking tot diverse vennootschapsrechtelijke aspecten. Daarnaast staat Tannaz met veel plezier ondernemers bij die zich met sociaal ondernemerschap bezighouden.

 

Tannaz heeft haar kennis verdiept via de Masterclass Finance for M&A Lawyers van de Nyenrode Business Universiteit en de specialisatieopleiding Mergers & Acquisitions aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

Tannaz is lid van de Haagse Orde van Advocaten.

Johan Mosterd

Johan Mosterd is sinds 2003 advocaat en is civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Johan heeft zich met name gespecialiseerd in het adviseren en procederen over het ondernemingsrecht. Na een periode van 10 jaar heeft Johan de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en is hij als head of legal in dienst getreden bij het cybersecurity bedrijf Fox-IT in Delft. Na de verkoop van Fox-IT aan het beursgenoteerde bedrijf NCC (waarbij Johan ook betrokken is geweest) heeft Johan zijn oude vak als advocaat weer opgepakt. Door zijn ervaring bij Fox-IT is Johan goed bekend met de wereld van de cybersecurity, waaronder natuurlijk ook het ICT- en Privacyrecht. Omdat Johan het bedrijfsleven ook van binnenuit kent, begrijpt hij goed dat een advies ook in de praktijk moet werken.

 

Johan heeft de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht en de Grotius specialisatieopleiding ICT recht succesvol afgerond. Johan is lid van de Haagse Orde van Advocaten en van de Vereniging Corporate Litigation.

E: mosterd@legalfront.nl
T: 06 – 30 37 04 46